Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη γιορτή στη Καρναβαλούπολη

Σε μια ανεπανάληπτη γιορτή μικρών και μεγάλων εξελίχτηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 η πρώτη Καρναβαλούπολη πο...



Σε μια ανεπανάληπτη γιορτή μικρών και μεγάλων εξελίχτηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 η πρώτη Καρναβαλούπολη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών στα Παλαιά Σφαγεία, το σπίτι του Πατρινού Καρναβαλιού, που «βούλιαξαν» από κόσμο.
Η αθρόα προσέλευση των μικρών με τους μεγάλους συνοδούς τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για μια εκδήλωση γενικευμένης χαράς, ευθυμίας, καρναβαλικού πνεύματος και δημιουργίας. Μικροί και μεγάλοι μετά από τους παρατεταμένους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, βρήκαν μια ιδανική ευκαιρία να το «ρίξουν έξω» και να συμμετάσχουν ενεργά στο κάλεσμα της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, που είχε ετοιμάσει ένα πληθωρικό πρόγραμμα εκλεκτών δράσεων, προσαρμοσμένο με υπευθυνότητα στις ανάγκες των μικρών και που συνδύαζε τον ψυχαγωγικό, καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Οι δράσεις ξετυλίχτηκαν παράλληλα σε αίθουσες και στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων κι έτσι οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν περίπατο σε όλα τα κέντρα δραστηριοτήτων του πολυχώρου εισπράττοντας διαφορετικά κάθε φορά ερεθίσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.