HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Εμφατική νίκη μέσα στην Πάτρα - Πανηγυρισμοί με "stop the war in ukraine"

Πρώτη αναμέτρηση της Β' φάσης του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας (αγώνες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία) και η Α.Ε.Καλαβρύτων πέτυχαν μ...



Πρώτη αναμέτρηση της Β' φάσης του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας (αγώνες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία) και η Α.Ε.Καλαβρύτων πέτυχαν με εμφατική όσο και ουσιαστική νίκη αφού κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Δία Σαραβαλίου στο Ενωσιακό γήπεδο "Ανδρέας Κάνιστρας" με σκορ 3-1.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Νίκου Παπαχριστόπουλου και Κώστα Βλάχου έφτασε τους 5 βαθμούς και κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Α΄Κατηγορία. 

Το παιχνίδι διεξήχθει υπό βροχόπτωση αλλά αυτό δεν εμπόδισε καμία από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να δούμε ωραίο θέαμα με 4 γκολ και χαμένες ευκαιρίες. Αρχικά με την πρώτη αξιοσημείωτη κλασσική ευκαιρία του παιχνιδιού είχαμε και γκολ όταν στο 26′ ο Τσαβαλάς εκτέλεσε το φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Βλάχος κρέμασε τον Διαμαντόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Β. Παναγιωτόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής με τον Διαιτητή Καμζόλα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ. Παναγιωτόπουλος για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 35′ φάουλ του Σκιαδά από τα δεξιά κεφαλιά του Αλεξόπουλου για το 1-2. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Δίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά το πλασέ του Β.Παναγιωτόπουλου εξουδετερώθηκε από τον Λέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Τσαβαλάς εκτέλεσε το φάουλ ο Διαμαντόπουλος απέκρουσε την γωνία του στην συνέχεια εξ επαφής ο Μητρόπουλος έκανε το σουτ με τον Διαμαντόπουλο να αποκρούει ξανά αλλά στην επαναφορά ο Βραχλιώτης έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε για να γράψει το 1-3. Στο 74′ ο Δίας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά το μακρινό σουτ του Ζησιμόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 85′ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Στ.Τσαβαλάς αντίκρυσε την 2η κίτρινη για φάουλ στον χώρο μεσαίας, σταματώντας έτσι υποσχόμενη επίθεση των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Σαραβαλίου ανέβασε τις γραμμές του και έψαχνε να βρει το γκολ που θα τον ξανά έβαζε στο παιχνίδι, δεν τα κατάφερε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕ Καλαβρύτων να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο, κόντρα σε ένα αξιόμαχο σύνολο όπως είναι η ομάδα του Δία Σαραβαλίου. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αλέξη Καμζόλα και των βοηθών του.

Στα αξιοσημείωτα ο πανηγυρισμός του Βραχλιώτη στο τρίτο τέρμα των Καλαβρύτων με την φανέλα που έγραφε "σταματήστε τον πόλεμο"

Συνθέσεις:
ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ανδρέας Ανδρούτσος): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Παπανικολάου (87′ Χριστοδουλόπουλος), Σπαθάρας, Τασσόπουλος (60′ Κουραχάνης), Μαλτέζος, Στρέκλας, Δ.Παναγιωτόπουλος, Ζησιμόπουλος, Β.Παναγιωτόπουλος.
Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Νίκος Παπαχριστόπουλος – Κώστας Βλάχος): Λέσης, Βλάχος, Αλεξόπουλος, Αντύπας, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Κουτρουμάνης (72′ Ασπρούκος), Μητρόπουλος, Βραχλιώτης (65′ Γκλαβάς -87′ Θεοδοσίου), Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα 
ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Ίκαρος Πετρωτού – Θύελλα Αιγίου 2-1 (20΄Γαβριήλ, 43΄Ταγάρας – 92΄Διαμαντόπουλος)
Αναγέννηση Πατρών – Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-2 (51΄Καλούδης, 70΄Καράγιωργας, 48΄Χαμένο πέναλτι: Τζελέπης – δοκάρι)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.