HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Στην 8η θέση της βαθμολογίας - Με πίστη και θέληση για τις αναμετρήσεις της Β' φάσης

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Αγίου Βασ...




Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου της Πάτρας απέναντι στον πρωτοπόρο Κεραυνό. Τα Καλάβρυτα με πολλές ελλείψεις έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στου πρωτοπόρους αλλά γνώρισαν την ήττα με 1-0. 
Η τελευταία αγωνιστική ήταν μια μάχη για καλύτερο πλασάρισμα των ομάδων στα play off kai play out με τα Καλάβρυτα ισοβαθμούν στην 7η θέση με Αναγέννηση Ψαθοπύργου αλλά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-4 και 1-4 σύνολο 6-5) δίνει τη θέση στην Αναγέννηση τη θέση και καλύτερο πλασάρισμα στην ειδική βαθμολογία. 
Όλα για όλα πλέον στα play-out με συμπαντικό κριτήριο την κλήρωση των αγώνων.  
H κλήρωση των αγώνων της β΄φάσης θα γίνει την Τρίτη 22/2 και θα μεταδοθεί απευθείας.

Το φίλμ του χθεσινού αγώνα: 
KEΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Σαφαρίκας
ΣΚΟΡΕΡ: 55’ Σπανός  
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 13’ Σπανός
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χ. Καραπίτσος): Τσάπαλος, Ταρνάρης, Κασιώνης (68’ Μαρκόπουλος), Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Καραχανίδης (68’ Μιχαηλίδης), Κουραχάνης, Τσάτος (81’ Παναγιωτόπουλος), Σπανός (81’ Ροδόπουλος), Σταυριανόπουλος (93’ Μέρτικας).
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Αλεξόπουλος, Γκλαβάς (73’ Φλογεράς), Παπαγεωργίου, Π. Βλάχος, Αντύπας (46’ Ρετζίνο), Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Κουτρουμάνης, Σ. Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος (80’ Θεοδούλης).

Η τελική βαθμολογία

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ
Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος (συνολικά 18 αγωνιστικές) θα ακολουθήσει η β’ φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες (θέσεις 1-4) από κάθε Όμιλο (συνολικά 12 σωματεία).
Οι ομάδες αυτές θα ξεκινήσουν στην β’ φάση με βαθμούς BONUS, ανάλογα με την τελική τους κατάταξη στην α’ φάση. Συγκεκριμένα, με ΤΡΕΙΣ (3) βαθμούς πριμοδοτούνται τα σωματεία που κατέλαβαν την 1η θέση σε κάθε Όμιλο, με ΔΥΟ (2) βαθμούς τα σωματεία που κατέλαβαν την 2η θέση, με ΕΝΑΝ (1) βαθμό τα σωματεία που κατέλαβαν την 3η θέση και χωρίς βαθμό (ΜΗΔΕΝ) τα σωματεία που κατέλαβαν την 4η θέση σε κάθε Όμιλο.
Στην συνέχεια οι 4 ομάδες του κάθε Ομίλου θα αγωνιστούν ΜΟΝΟ με τις υπόλοιπες 8 ομάδες των δύο άλλων Ομίλων σε ΜΟΝΕΣ συναντήσεις, μετά από κλήρωση. Συνεπώς, οι ομάδες του κάθε Ομίλου δεν θα αγωνιστούν ξανά με αυτές που αντιμετώπισαν στην α’ φάση του πρωταθλήματος.
Το σωματείο που θα καταλάβει την 1η θέση στην τελική κατάταξη της β’ φάσης (συνολικά 8 αγωνιστικές) θα ανακηρυχτεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ της ΕΠΣ Αχαΐας και θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΑ στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
• Στην περίπτωση ισοβαθμίας σωματείων στην Β’ φάση, θα διεξαχθεί αγώνας (ή αγώνες) κατάταξης (μπαράζ) σε ουδέτερη έδρα ανάμεσα στις ομάδες που ισοβάθμησαν, εφόσον κρίνεται η θέση του πρωταθλητή.
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος (συνολικά 18 αγωνιστικές) θα ακολουθήσει η β’ φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 6 τελευταίες ομάδες (θέσεις 5-10) από κάθε Όμιλο (συνολικά 18 σωματεία).
Οι ομάδες αυτές θα ξεκινήσουν στην β’ φάση με βαθμούς BONUS, ανάλογα με την τελική τους κατάταξη στην α’ φάση. Συγκεκριμένα, με ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς πριμοδοτούνται τα σωματεία που κατέλαβαν την 5η θέση σε κάθε Όμιλο, με ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) βαθμούς τα σωματεία που κατέλαβαν την 6η θέση, με ΤΡΕΙΣ (3) βαθμούς τα σωματεία που κατέλαβαν την 7η θέση, με ΔΥΟ (2) βαθμούς τα σωματεία που κατέλαβαν την 8η θέση, με ΕΝΑΝ (1) βαθμό τα σωματεία που κατέλαβαν την 9η θέση και χωρίς βαθμό (ΜΗΔΕΝ) τα σωματεία που κατέλαβαν την 10η θέση σε κάθε Όμιλο.
Στην συνέχεια οι 6 ομάδες του κάθε Ομίλου θα αγωνιστούν ΜΟΝΟ με τις υπόλοιπες 12 ομάδες των δύο άλλων Ομίλων σε ΜΟΝΕΣ συναντήσεις, μετά από κλήρωση. Συνεπώς, οι ομάδες του κάθε Ομίλου δεν θα αγωνιστούν ξανά με αυτές που αντιμετώπισαν στην α’ φάση του πρωταθλήματος.
Από την τελική κατάταξη που θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση της β’ φάσης (συνολικά 12 αγωνιστικές) θα ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ στην Β’ Κατηγορία οι ΟΚΤΩ (8) τελευταίες (θέσεις 11η έως και 18η).
Στην περίπτωση που υποβιβαστεί σωματείο-μέλος (ή σωματεία-μέλη) της Ένωσής μας από την Γ’ Εθνική, θα υποβιβαστεί ακόμα ο αντίστοιχος αριθμός ομάδων από την Α’ Κατηγορία (από την τελική βαθμολογία της β’ φάσης).
• Στην περίπτωση ισοβαθμίας σωματείων στην Β’ φάση, θα διεξαχθεί αγώνας (ή αγώνες) κατάταξης (μπαράζ) σε ουδέτερη έδρα ανάμεσα στις ομάδες που ισοβάθμησαν, εφόσον κρίνεται θέση (ή θέσεις) υποβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.