Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Αιρετοί της αντιπολίτευσης έκαναν ένσταση για την Πλατεία Αγίας Λαύρας

Από το γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση: «Με πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η δ...



Από το γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:
«Με πολύ δυσάρεστη έκπληξη, η δημοτική αρχή πληροφορείται πως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προχώρησαν, λίγες μέρες πριν την εγκατάσταση του νέου εργολάβου για τη συνέχιση των εργασιών στην πλατεία Αγίας Λαύρας, σε ένσταση κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας που ενέκρινε τη διαδικασία υποκατάστασης του αρχικού εργολάβου (ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε για σειρά λόγων που έχουν δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό και που οφείλονται στον ίδιον) από άλλη εταιρεία.
Η προσβαλλόμενη απόφαση ελήφθη, όπως πάντα, αφού πρώτα εξασφαλίστηκε η σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιών ως προς τη νομιμότητά της, κάτι που παρέκαμψαν οι προσβάλλοντες, φέρνοντας νέες καθυστερήσεις αγνώστου χρονικού διαστήματος και δοκιμάζοντας έτσι την υπομονή μιας ολόκληρης πόλης.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη που, αιρετοί εκλεγμένοι από δημότες, αντί να εξυπηρετούν την πρόοδο και την εξέλιξη του τόπου όπως έχουν ορκιστεί, αξιοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να καθυστερήσουν ένα μεγάλο έργο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της πόλης του Αιγίου, των δημοτών και των επισκεπτών και κυρίως των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας και που τόσον καιρό αναμένουν την περάτωση του έργου με θαυμαστή καρτερία.
Παραδίδουμε στην κρίση των σκεπτόμενων δημοτών, που είναι και το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό, αυτή την πολιτικά θλιβερή πράξη, θέτοντας παράλληλα δημοσίως και ευθέως το ερώτημα:
-Τελικά ποιος είναι ο στόχος τους; Μήπως ο στόχος είναι να παραμείνει η πόλη σε στασιμότητα, όπως παρέμεινε τόσα χρόνια εξαιτίας τους, προκειμένου οι ίδιοι να διατηρούν απλά έναν οποιονδήποτε ρόλο στα δημοτικά πράγματα; Ή μήπως -ακόμα χειρότερα- εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, άγνωστους και ακατανόητους σε εμάς;
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει το έργο της, όσα εμπόδια κι αν βρίσκει μπροστά της, ακόμα και από αιρετούς της αντιπολίτευσης, που με τέτοιες «παρεμβάσεις» συνεχίζουν να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στη συνείδηση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.