HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ: Έτοιμο ένα γήπεδο - κόσμημα για την Αχαΐα

Σχεδόν έτοιμο είναι το γήπεδο των Προσφυγικών, ένα νέο «στολίδι» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο περιμέναμε χρόνια τώρα. Με προσωπι...



Σχεδόν έτοιμο είναι το γήπεδο των Προσφυγικών, ένα νέο «στολίδι» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο περιμέναμε χρόνια τώρα.
Με προσωπική του ανάρτηση μέσω του facebook, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Άγγελος Δανιήλ είπε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τα σχόλια συγχαρητηρίων να δίνουν και να παίρνουν.

Το γήπεδο των Προσφυγικών στρώθηκε για τα καλά στο πράσινο και ο αγωνιστικός του χώρος είναι σχεδόν έτοιμος για να φιλοξενήσει αγώνες, ύστερα από 15 σχεδόν χρόνια.
Απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν και τότε το γήπεδο θα δοθεί σε χρήση, δίνοντας ανάσα στα σωματεία και στις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που το έχουν σαν έδρα τους.
Ο αγωνιστικός του χώρος δεν αποτελείται από φυσικό χλοοτάπητα όπως παλιά, αλλά από συνθετικό, τελευταίας τεχνολογίας. Ήδη το γήπεδο έχει δώσει μια άλλη όψη στην περιοχή των Προσφυγικών και όσοι έχουν πάει να το δουν από κοντά χαίρονται να το βλέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.