Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη δράστης ληστείας σε κατάστημα στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου εί...



Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός ανήλικου συνεργού του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Η σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ταυτοποίηση του, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς με τον ανήλικο συνεργό του, στις 19-1-2022, το βράδυ, στην Πάτρα, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ο ένας επιτηρούσε τον χώρο και ο δεύτερος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε υπάλληλο και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ.
Προχθές το πρωί εντοπίστηκε σε προαύλιο χώρο σχολείου η κλεμμένη βάση με το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 122,12 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανήλικου θα υποβληθεί ομοίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.