HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άφησαν υποσχέσεις οι «πιτσιρικάδες» της Α.Ε.Καλαβρύτων

Το πρώτο τους αγώνα έδωσαν χθες ομάδα Κ-14 των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια του Πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας, όπου αντ...



Το πρώτο τους αγώνα έδωσαν χθες ομάδα Κ-14 των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια του Πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας, όπου αντιμετώπισαν στο γήπεδο της Ροδίας τους "Λύκους Αιγιαλείας.
Η ομάδα των Καλαβρύτων παίζοντας με τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις, προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-1 με σκόρερ τον Εράλντο Ταφάνι και τον Ανδριάνο Ντάτσι . Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 με την ομάδα των Καλαβρύτων να χάνει πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντάτσι στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-2 λίγο πριν την λήξη του αγώνα.
Η ομάδα του Νίκου Παπαχριστόπουλου, έδωσε πολλές υποσχέσεις παίζοντας εξαιρετικά.
Αγωνίστηκαν: Τσάκαλος Σ.Πεντζιάς Γ Πανουτσακόπουλος Α.Δερμετζίδης Κ.Αλιάι Α.Δαφαλιάς Α.Δαφαλιάς Κ.Δαφαλιάς Π.Ντάτσι Α.Παπασωτηρίου Δ.Ταφάνι Ε  
Αγωνίστηκαν ακόμα 
Αλζεζάι Τ.Παπαβραμόπουλος Σ.Λοΐζος Γ.Τσάκαλος Α.

Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. δεν ξέχασαν τον τραυματισμένο  συμπαίκτη τους Άκη Καραμπούλη και περιμένουν να γυρίσει δυνατός σύντομα κοντά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.