HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μ...



Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για υπεξαίρεση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων ανδρών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, μετέβησαν σε κατάστημα, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν η ιδιοκτήτρια και μια υπάλληλος και με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν 1.800 ευρώ. 
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. 

Σύλληψη ημεδαπού για  παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος,  διαπιστώθηκε ότι έκανε χρήση μουσικής από ηλεκτρονικό υπολογιστή, το οποίο είχε συνδέσει με ηχεία, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη των ασθενειών. 
Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.