Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι ανέλαβε, ήδη, τα καθήκοντα του Διοικητικού Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου Εκκλ...



Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ανακοινώνει ότι ανέλαβε, ήδη, τα καθήκοντα του Διοικητικού Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων, από 1ης Ιανουαρίου 2022, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, μετά από πρόταση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Ιερωνύμου, ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ. Σ. του Ιδρύματος και, βεβαίως, την έγκριση του Προέδρου αυτού, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.
Ο π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος πέραν του ότι είναι ένας κληρικός αφοσιωμένος με ζήλο και αυταπάρνηση στο λειτουργικό και ενοριακό του έργο, προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην τοπική μας Εκκλησία με το τεράστιο πνευματικό και ηθικό του εκτόπισμα!
Οι αστείρευτες θεολογικές του γνώσεις, η άρτια πνευματική και επιστημονική του κατάρτιση, το ανεπίληπτο ηθικό του ανάστημα, η πολύτροπη και καλλίκαρπη πνευματική προσφορά του επί 21 συναπτά έτη στην κοινωνία των Καλαβρύτων και την τοπική μας Εκκλησία δικαιολογημένα τον αναδεικνύουν ως άξιον και ικανόν «εργάτην» του Αμπελώνα του Κυρίου μας και ένα εκ των επιλέκτων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας!
Δια τούτο, άλλωστε, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εκφράζων την ευαρέσκειά του προς το πρόσωπόν του και αναγνωρίζων την ευδόκιμη και γόνιμη ιερατική του διαδρομή, στις 18/5/2021 του απένειμε την τιμητική ποιμαντική θέση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Επαρχίας Καλαβρύτων!
Από την νέα του θέση, ως Διοικητικός Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων, ο π. Κωνσταντίνος, αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά, όπως πάντοτε, καλείται να διακονήσει την γενέτειρα πόλιν του και την τοπική Εκκλησία κι από μίαν ακόμη αγωνιστική έπαλξη.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εύχεται στον π. Κωνσταντίνο, να έχει την από Κυρίου δύναμη και τον θείο φωτισμό, ώστε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναδεικνύοντας τα πνευματικά και ψυχικά του χαρίσματα προς δόξαν Κυρίου και επ΄αγαθώ της Εκκλησίας!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Έγγαμος κληρικός, πατέρας ενός τέκνου.
Απόφοιτος Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ
Υποψήφιος master Βιβλικών σπουδών ΕΚΠΑ
Υποψήφιος master Βιοηθικής της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου
Χειροτονία εις Διάκονον: 2000
Χειροτονία εις Πρεσβύτερον: 2001
Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων: 2021

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.