HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ζήσε την Ελλάδα ΚΑΙ τον χειμώνα - Νέα καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό στην Ελλάδα

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό που απευθύνεται στο ελληνικό κοινό και η οποία μας καλεί να ανακαλύψουμε «χ...


Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό που απευθύνεται στο ελληνικό κοινό και η οποία μας καλεί να ανακαλύψουμε «χιονισμένα βουνά, μαγευτικά δάση, πέτρινα μονοπάτια, παραδοσιακές γεύσεις» της χώρας μας.
«Ζήσε την Ελλάδα ΚΑΙ τον χειμώνα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του βίντεο του ΕΟΤ στο YouTube.
Με αφορμή την εκκίνηση της εκστρατείας αυτής, η οποία ακολουθεί την καμπάνια «Greece does have a winter», ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σημειώνει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα: «Φέτος τον χειμώνα όλη η Ελλάδα σε περιμένει. Η νέα καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό που απευθύνεται στο ελληνικό κοινό είναι ήδη στον “αέρα”…».
Ο ίδιος απευθύνει, εξάλλου, «θερμές ευχαριστίες στο Ίδρυμα Ωνάση για την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή», ενώ κλείνει τη σύντομη δήλωσή του με το μήνυμα: «Εμβολιαζόμαστε και ταξιδεύουμε ασφαλείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.