HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με συντονισμό και ασφάλεια η επιστροφή των εκδρομέων από τον Χελμό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 29/1/22 στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, κατέβηκαν στα Καλάβρυτα και από εκεί στους...



Τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 29/1/22 στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, κατέβηκαν στα Καλάβρυτα και από εκεί στους προορισμούς τους, με απόλυτη ασφάλεια σε καθαρούς δρόμους. 

Με συντονισμένες ενέργειες και εξαιρετική συνεργασία, Αστυνομίας Καλαβρύτων και Κλειτορίας, Πυροσβεστική Καλαβρύτων και Πολιτική προστασία του Δήμου και εργαζομένων στο Χιονοδρομικό, με την συνδρομή των μηχανημάτων Δήμου, Χιονοδρομικού και Περιφέρειας, έλεγχαν, ενημέρωναν, βοηθούσαν όπου χρειαζόταν και είχαν αποχιονίσει το κεντρικό οδικό δίκτυο έγκαιρα και όλοι οι εκδρομείς οδηγήθηκαν στους προορισμούς τους με ασφάλεια.

Το χιόνι που έπεσε σήμερα στα ορεινά των Καλαβρύτων, δημιούργησαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων κυρίως στους άξονες Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Λουσών, στον άξονα Καλαβρύτων - Χαλανδρίτσας από Κούτελη έως Βλασία και στον άξονα Πριολίθου - Αροανίας με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται μόνο με αλυσίδες και τα εκχιονιστικά να δουλεύουν ακατάπαστα. 

Εκχιονιστικά Δήμου και Περιφέρειας έδωσαν βάρος στον εκχιονισμό των κεντρικών αξόνων και κυρίως στην ασφαλή επιστροφή των εκατοντάδων οχημάτων επισκεπτών του χιονοδρομικού. Η κακοκαιρία σύμφωνα με τις προγνώσεις θα υποχωρήσει σταδιακά από αύριο το πρωί. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.