Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Και επίσημα τοπική αργία η 26η Ιανουαρίου για την Επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας

Αργία για ιδιωτικό και δημόσιο τρομέα του Δήμου Αιγιαλείας θα αποτελέσει η Παρασκευή 26η Ιανουαρίου, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα τ...



Αργία για ιδιωτικό και δημόσιο τρομέα του Δήμου Αιγιαλείας θα αποτελέσει η Παρασκευή 26η Ιανουαρίου, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο καθιερώνει την ημέρα αυτή ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και ως ημέρα αργίας, προς τιμήν της επετείου της έναρξης της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας. Στο ορισμό της προχώρησε προχώρησε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, με απόφασή του η οποία μπήκε σε ΦΕΚ στις 31 Δεκεμβρίου 2021 (τ.Β' 6356/2021), ώστε να αποτελεί και νόμο του Κράτους και κατ'επέκτασιν να εφαρμοστεί όπως προβλέπεται.
Η εξέλιξη έρχεται μετά από πρωτοβουλίες τόσο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου όσο και του Εμπορικού-Εισαγωγικού-Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, που κατέθεσαν ανάλογα αιτήματα προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, ώστε να καθιερωθεί ως ημέρα αργίας όχι μόνο για τον δημόσιο αλλά πλέον και για τον ιδιωτικό τομέα, η 26η Ιανουαρίου που από το 2017 έχει οριστεί, με Προεδρικό Διάταγμα του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.