Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πρόστιμο 25.000 ευρώ για παράβαση των μέτρων - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καταστήματος

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που δι...



Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει αναστολή λειτουργίας που του είχε επιβληθεί στις 06-01-2022, ενώ εξυπηρετούσε δυο πελάτες που στερούνταν πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -25.000- ευρώ και 45νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 20 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.