HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια η...



Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι  προχθές το απόγευμα, εισήλθε από ανασφάλιστη  πόρτα σε οικία ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ,  πέντε τραπεζικές κάρτες, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα. 
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος ένας πελάτης, που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.