HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ε.έ. η Εκκλησία μας τελεί την ιερά μνήμη του αγίου πατρός ημών Αμβροσίου, Επισκόπου Μεδιολάνων, δηλ. του σημερινού Μι...



Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ε.έ. η Εκκλησία μας τελεί την ιερά μνήμη του αγίου πατρός ημών Αμβροσίου, Επισκόπου Μεδιολάνων, δηλ. του σημερινού Μιλάνου. Ο άγιος υπήρξε μια ηρωική μορφή των πρώιμων χρόνων του Χριστιανισμού. Έζησε το δεύτερο ήμισυ του 4ου αιώνος, εκοιμήθη  δε το  401μ.χ.
Αυτή την ημέρα εορτάζει τα ονομαστήριά του και ο σεπτός μας Γέροντας Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.
Πλην όμως, ο Σεβασμιώτατος δεν θα εορτάσει λόγω της εν γένει καταστάσεως πού επικρατεί στην Πατρίδα μας, ούτε θα δεχθεί ευχές στην οικία του, «Το Χάνι της Βοστίτσας», επί της οδού Αγίου Ανδρέα 68.
Ωστόσο όμως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος θα τελέσει στον καθεδρικό Ναό Φανερωμένης τη θεία Λειτουργία υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεπτού Προκατόχου του.
Παρακαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί, όπως προσέλθουν και προσευχηθούν  διά τόν εορτάζοντα Γέροντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.