Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εγκαινίασε το πρόγραμμα «Τουριστικά Τρένα για παιδιά»

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρόσφατα εγκαινίασε ένα νέο ομαδικό πρόγραμμα υπηρεσιών, τα «Τουριστικά Τρένα για παιδιά», ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που έχει τεθεί...



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρόσφατα εγκαινίασε ένα νέο ομαδικό πρόγραμμα υπηρεσιών, τα «Τουριστικά Τρένα για παιδιά», ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα που έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και απευθύνεται σε σχολεία όλων των βαθμίδων και σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος τα σχολεία και οι σύλλογοι γονέων έχουν τη δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης, ενός εκ των ιστορικών τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον «Οδοντωτό Διακοφτού – Καλαβρύτων» ή το «Τρενάκι του Πηλίου».
Οι διαδρομές των δύο αυτών τρένων συνδυάζουν την ομορφιά του τοπίου με την ιστορία του σιδηροδρόμου από τον προηγούμενο αιώνα. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεμάτο συναρπαστικές διαδρομές και εκπλήξεις που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.