HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύ...



Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Ερυμάνθου.
Ειδικότερα, 53χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.
Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, μεταξύ των οποίων δυο 16χρονοι ανήλικοι, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα ημεδαπό άνδρα, μετέβησαν με αυτοκίνητα σε εργοτάξιο εταιρείας και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο συνεργός των συλληφθέντων επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα απομακρύνθηκε, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.