Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρ. Αλεξοπούλου: Η ομάδα της Νίκης Προαστείου έδωσε μάθημα αθλητικού ήθους σε όλους

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστείου και είχε συνάντηση ...



Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστείου και είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή και τους αθλητές.
Η κα Αλεξοπούλου συνομιλώντας με την ομάδα ποδοσφαίρου στο γήπεδο, τους συνεχάρη για το εξαιρετικό αθλητικό ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι που έδειξαν στον αγώνα τους με τα Καλάβρυτα, σεβόμενοι την αδυναμία του αντιπάλου.
Στη συνέχεια, ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Πολύδωρος, έδωσε στη βουλευτή Αχαΐας το βιβλίο της ιστορίας της Νίκης Προαστείου ως αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή της. Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη ακόμη το πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Μοσχόπουλο, τον προπονητή κ. Νίκο Πατρώνη και τους παράγοντες κ.κ. Βασίλη Αντωνόπουλο, Παναγιώτη Τασσόπουλο, Τάνια Χρυσανθακοπούλου και Χρήστο Κουργιαλή, για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Νίκη Προαστείου, την αναγνώριση και τη στήριξη της οποίας σηματοδοτεί η επίσκεψή της.


Να θυμίσουμε και την σχετική ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων που εξέδωσε λίγο μετά την αναμέτρηση
Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων εξέδωσε αμέσως μετά τον αγώνα την ακόλουθη ανακοίνωση: 
"Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων συγχαίρει τον προπονητή Νίκο Πατρώνη και τους παίκτες της Νίκης Προαστείου για το σπάνιο FAIR PLAY που τήρησαν στην φάση της επίτευξης του τέρματος της ομάδας τους στο 14’ στην μεταξύ μας αναμέτρηση. Οι παίκτες της Νίκης Προαστείου, σημείωσαν τέρμα, με αμυντικό μας όμως να είναι πεσμένος στην μικρή περιοχή από ακούσιο χτύπημα στο κεφάλι έπειτα από διεκδίκηση, χωρίς να διακοπή η φάση.  Με εντολή του Νίκου Πατρώνη οι παίκτες της Νίκης, άφησαν την ομάδα μας να πετύχει αμέσως τέρμα, προσφέροντας μια σπάνια αθλητική στιγμή.
Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν τους ίδιους, το τοπικό Ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων που έχει και αυτή ως πρόταγμα το «ευ αγωνίζεσθαι», οφείλει να επαινέσει δημόσια την Νίκη Προαστείου και μαζί να στείλουμε το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.