HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο ο...



Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν απόψε το βράδυ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τη μήνυση που υπέβαλε χθες σε βάρος του 23χρονη.
Αυτό φέρεται να συνέβη διότι κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει «ροζ» βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.
Αύριο ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Σημειώνεται ότι πριν λίγο από το Αστυνομικό Μέγαρο αποχώρησε ο δικηγόρος του Γεώργιος Δακουράς, χωρίς να προβεί σε κάποια δήλωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: GR TIMES


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.