HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Παπαδόπουλος: Πρώτη ευχή σε όλους μας, για το 2022, η Υγεία

Σε μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: «Η ανατολή του 2022 φέρνει όλους μας στην ί...



Σε μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Η ανατολή του 2022 φέρνει όλους μας στην ίδια θέση. Στη θέση, η πρώτη ευχή μας, κι αυτή την Πρωτοχρονιά, να είναι η Υγεία, σε όλες και όλους, στις οικογένειες μας, στον περίγυρο μας, σ’ όλο τον κόσμο.
Τη χρονιά που πέρασε, υπήρξαν συνδημότες μας που έχασαν τη μάχη. Υπήρξαν συνάνθρωποι μας, φίλοι μας, που δεν είναι πια ανάμεσα μας.
Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να κυριαρχεί σε κάθε σκέψη, συναναστροφή και κίνηση μας. Ζήσαμε και ζούμε καταστάσεις άγνωστες έως πρότινος. Γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι εφόδια μας, σ’ αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη, είναι η αυστηρή προσήλωση στα μέτρα προστασίας κι η αταλάντευτη, αδιαπραγμάτευτη πίστη μας στις επιταγές της Επιστήμης.
Υγεία, λοιπόν, σε όλους. Αυτή είναι η πρώτη ευχή μου για το νέο έτος. Και μαζί η αναγνώριση στα στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στους γιατρούς και νοσηλευτές, σε όσους υπηρετούν, απ’ οποιαδήποτε θέση, στις δημόσιες δομές Υγείας, με αυταπάρνηση και παροιμιώδη επιτέλεση του λειτουργήματος τους.
Αναγνώριση και μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον καθημερινό αγώνα τους. Στο Δήμο Καλαβρύτων, τη χρονιά που πέρασε, διαθέσαμε τις δυνάμεις μας ώστε να συνδράμουμε στο έργο αναχαίτισης της πανδημίας. Αυτός είναι κι ο δρόμος που θ’ ακολουθήσουμε, ως θεμελιώδη προτεραιότητα, και τη νέα χρονιά. Γιατί, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο, εκείνο που μετράει είναι να είμαστε όλοι υγιείς και παρόντες.
Εύχομαι, λοιπόν, κατά πρώτον Υγεία. Και Αγάπη. Συνεννόηση και φιλαλληλία.
Εύχομαι Ειρήνη, με τις πολλές ερμηνείες του όρου. Ειρήνη μέσα μας, στις ψυχές μας, στις συνειδήσεις μας, Ειρήνη μεταξύ των ανθρώπων και των λαών. Εύχομαι Ευημερία και συμπόρευση, με πυξίδα τις κοινές αξίες και αρετές μας. Και Ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή.
Καλή χρονιά σε όλες και όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.