HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σε ύφεση η κακοκαιρία - Αποκαθίστανται τα προβλήματα - Ζημιές σε καλλιέργειες (ΦΩΤΟ 12/12)

Η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα πλήττει με μεγάλη σφοδρότητα την Αχαΐα και τα Καλάβρυτα με έντονες βροχοπτώσεις για πολλές ώρες. Σήμερα Κυρ...



Η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα πλήττει με μεγάλη σφοδρότητα την Αχαΐα και τα Καλάβρυτα με έντονες βροχοπτώσεις για πολλές ώρες. Σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, τα φαινόμενα υποχώρησαν μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη χθεσινή μέρα.
Στην διασταύρωση Κέρτεζης χθες βράδυ αποκλείστηκε με απόφαση της Πολιτική προστασίας, ο δρόμος κοντά στην διασταύρωση αφού τα νερά του Βουραϊκού κατέκλεισαν το οδόστρωμα σε μεγάλο μήκος. Σήμερα Κυριακή 12/12 δόθηκε στην κυκλοφορία αλλά απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.
Στην Κλειτορία ο Αροάνιος, Κλειτόριος, κοντά στην Κλειτορία και ο Λάδωνας κοντά στην Λυκούρια, έφτασαν στα όριά τους και σε πολλά σημεία υπερχείλισαν και ήδη έχουν καταγραφεί αρκετά προβλήματα σε καλλιέργειες της ευρύτερης περιοχής, όπως στο Παγκράτι, στη Λυκούρια, και στα Κρινόφυτα.
Σε Βλασία και Μάνεσι παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα και μάλιστα στο Μετόχι, γνωστή ταβέρνα πλημμύρησε καταγράφοντας σημαντικές ζημιές.
Στο Νιχώρι και στο Μπόσι, ο δρόμος είναι απροσπέλαστος και ο Ανανώκαμπους των Σουδενών είχε πλημμυρήσει.
Από τις υπερχειλίσεις ποταμών και ρεμάτων καταστράφηκαν πολλές καλλιεργήσιμες εκτάσεις με κυριότερα προβλήματα σε εκτάσεις της Κλειτορίας, Παγκρατίου και Κέρτεζης.   
Σε αρκετά σημεία όλου του επαρχιακού οδικού δικτύου είχαμε κατολισθήσεις με τα συνεργεία Δήμου και Περιφέρειας να καθαρίζουν τους δρόμους έως σήμερα τα ξημερώματα.
Σημαντική η παρουσία Αστυνομίας και Πυροσβεστικής με συνεχείς περιπολίες σε όλα τα σημεία του ορεινού μας δικτύου.  











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.