HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυναμικό ξεκίνημα για το Mesogeios T.V. στην Πάτρα

Με όρεξη ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Πάτρα ο τηλεοπτικός σταθμός «Μεσόγειος» . Κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως την Παρασκευή, στις 19:50 προ...



Με όρεξη ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Πάτρα ο τηλεοπτικός σταθμός «Μεσόγειος». Κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως την Παρασκευή, στις 19:50 προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τη Δυτική Ελλάδα, με παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Κογκόλη. Στον σχολιασμό της επικαιρότητας και στην ανάδειξη θεμάτων της εφημερίδας «Νεολόγος των Πατρών», που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία, ο Φάνης Βγενόπουλος.
Τα εξωτερικά ρεπορτάζ έχουν αναλάβει οι έμπειροι ρεπόρτερ, Ελένη Παρασκευοπούλου και Χρήστος Ξάνθης, ενώ με την παρουσίαση των αθλητικών νέων έχει επιφορτιστεί ο Προκόπης Κογκός.
Επιπροσθέτως, από την ορεινή Αχαΐα και τα Καλάβρυτα αναδεικνύει θέματα που απασχολούν την περιοχή ο Νίκος Κυριαζής, από την Ηλεία η Άννα Αγγελίδου και από την Αιτωλοακαρνανία η Νανά Θεοδωροπούλου.
Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, σε ό,τι αφορά στη Δυτική Ελλάδα, περιέχει ακόμη, την ανασκόπηση των κυριότερων γεγονότων της εβδομάδας, η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:50, ενώ έχει ενδυναμωθεί και με νέες εκπομπές. Μια πολιτική, κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00, με τον Αλέξανδρο Κογκόλη και μια αθλητική.
Η ομάδα της τηλεόρασης Μεσόγειος υποστηρίζεται δε, από γνωστούς και έμπειρους δημοσιογράφους και πίσω από τις κάμερες, με ένα ευρύ στελεχιακό δυναμικό, τόσο στον τομέα της ενημέρωσης, όσο και στο τεχνικό κομμάτι.
«Στόχος είναι η κάλυψη των σημαντικότερων γεγονότων στη Δυτική Ελλάδα, η ανάδειξη ζητημάτων και προβλημάτων των τριών νομών (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία) με ψύχραιμη, σφαιρική και αντικειμενική ματιά. Η φωνή της Περιφέρειας έχει ενδυναμωθεί. Με δεκάδες ρεπορτάζ, χωρίς μακρόσυρτα παράθυρα και σχολιασμούς, με εικόνα από όλη τη Δυτική Ελλάδα και τεχνική επάρκεια.
Η τηλεόραση Μεσόγειος έχει μπει πλέον για τα καλά στα σπίτια της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας. Με πρόγραμμα ενημέρωσης αντάξιο της εποχής και των αναγκών των τηλεθεατών», σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.