HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρ...



Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από κατάστημα υπεραγοράς, στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος, προϊόντα συνολικής αξίας (34,12) ευρώ. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος  άγνωστων δραστών, οι οποίοι προσποιούμενοι  εκπρόσωπο διαδικτυακής επενδυτικής  εταιρείας, πρότεινε σε ημεδαπό άνδρα την επένδυση χρημάτων σε διάφορα προϊόντα (κρυπτονομίσματα).
Ο δράστης έπεισε τον παθόντα και με την χρήση του λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης δημιούργησε λογαριασμό στον υπολογιστή του, με αποτέλεσμα ο παθόντας πειθόμενος ότι συμμετέχει σε επενδυτικά προγράμματα, να καταβάλει τον Αύγουστο 2021 από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, συνολικά περισσότερα από (70.000) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (267) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (19) συσκευασίες που περιείχαν (950) γραμμάρια λαθραίου καπνού. 

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα 
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,7 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (290) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (950) γραμμάρια λαθραίου καπνού. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής : 
μικροποσότητα ηρωίνης, 
δύο κινητά τηλέφωνα
(20) ευρώ και 
μία τραπεζική κάρτα.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι πριν από μια εβδομάδα είχε αφαιρέσει από ημεδαπό άνδρα, που βρισκόταν σε κατάστημα το ένα από τα δυο κινητά, που βρέθηκαν στην κατοχή του. 

Σύλληψη  ημεδαπής για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος τέσσερις πελάτες, που δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID - 19. 
Σε βάρος της ιδιοκτήτριας βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300) ευρώ στον καθένα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος τέσσερις πελάτες, που δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης COVID - 19. 
Σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε το διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος του για επτά ημέρες, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300) ευρώ στον καθένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.