HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκύκλιος Ιεράς Συνόδου για τους ανεμβολίαστους ιερείς, ψάλτες και πιστούς

Η Εκκλησία της Ελλάδας εξέδωσε εγκύκλιο για την προσέλευση ανεμβολίαστων ιερέων και πιστών. Με αυτή καλούνται οι ιερείς και οι πιστοί που εί...



Η Εκκλησία της Ελλάδας εξέδωσε εγκύκλιο για την προσέλευση ανεμβολίαστων ιερέων και πιστών. Με αυτή καλούνται οι ιερείς και οι πιστοί που είναι ανεμβολίαστοι να υποβάλλονται σε τεστ πριν επισκεφθούν κάποιον ιερό ναό. 
Στην εγκύκλιο που εξέδωσε, η Ιερά Σύνοδος καλεί όλους τους πιστούς και τον κλήρο «να τηρεί επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας», στέλνοντας μήνυμα σε όσους πιστούς δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να προσέρχονται στους ιερούς ναούς αφότου έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ (rapid ή pcr).
Προτρέπει παράλληλα εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν. Τονίζει επίσης την υποχρέωση των ιερέων, ψαλτών, νεωκόρων κλπ να υποβάλλονται σε δύο τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr). Ο έλεγχος των τεστ θα γίνεται από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.