HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ερυθρόλευκη» γιορτή, θρυλική πρόκριση!

«Ερυθρόλευκη» γιορτή, θρυλική πρόκριση! Ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Τικίνιο Σοάρες στο 90’, επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ στο Καραϊσκάκ...



«Ερυθρόλευκη» γιορτή, θρυλική πρόκριση! Ο Ολυμπιακός με γκολάρα του Τικίνιο Σοάρες στο 90’, επικράτησε με 1-0 της Φενερμπαχτσέ στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και «σφράγισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους Τούρκους και πήραν δίκαια το τρίποντο, με το οποίο έφτασαν τους 9 βαθμούς και «κλείδωσαν» τη δεύτερη θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για διεκδικήσουν την πρωτιά, που οδηγεί απευθείας στους «16».
Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την γκολάρα του Τικίνιο έμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρωτιάς, με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική να θέλει νίκη στην Αμβέρσα και ήττα της Άιντραχτ από την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη, για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος (24′ Μπα), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (46′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Μασούρας (68′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (46′ Λόπες), Αραμπί (81΄Τικίνιο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Οζέ – Οσάγι-Σάμουελ, Τίσεραντ, Κιμ, Νόβακ (78′ Σάλαϊ), Χακάν (90′ Γκιουμούσκαγια), Σόσα, Ζάιτς (65′ Μάιερ), Καχβετσί (65′ Πέλκας), Μπερίσα, Ρόσι (78′ Καντίογλου).
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.