Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος γυναίκας στην Αιγιαλεία

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας,  υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε, πριν από ένα ...



Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας,  υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε, πριν από ένα μήνα σε περιοχή της Αιγιαλείας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών,  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, την 19/10/2021 το μεσημέρι, τρεις δράστες  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας μπαλακλάβες, μετέβησαν με όχημα σε αγροτικό δρόμο και δυο από αυτούς κρατώντας πιστόλι και μαχαίρι εξανάγκασαν ημεδαπή γυναίκα που διερχόταν, με φορτηγό αυτοκίνητο, από το σημείο, να σταματήσει. 
Στη συνέχεια, ένας από τους δράστες  με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από την  παθούσα το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και έπειτα της άσκησε σωματική βία, χτυπώντας την στο κεφάλι και στο στομάχι. 
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.