Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Δάφνη και Τριπόταμα η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού

Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης Υ.ΠΕ. θα συνεχίσει εμβολιασμούς στην ύπαιθρο. Η εμβολιαστική διαδικασία με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας...



Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης Υ.ΠΕ. θα συνεχίσει εμβολιασμούς στην ύπαιθρο. Η εμβολιαστική διαδικασία με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας αποκτά όλο και περισσότερη αποδοχή από τον γενικό πληθυσμό, που κατοικεί στα χωριά, με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται η αύξηση των εμβολιασμών. 
Στο πλαίσιο αυτό η κινητή μονάδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων και τη αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, θα βρίσκεται:
- Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στη Δάφνη Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 9:30 με 11:30) και στο Πάος Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 12:00 με 13:00) και 
- Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στα Τριπόταμα (Ψωφίδα) Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:30 με 13:00)
Η εμβολιαστική κάλυψη γίνεται μόνο με το εμβόλιο της Pfizer και οι πολίτες μπορούν να υποβληθούν είτε στην Α΄ δόση είτε στη Β΄ δόση ή στη Γ΄ δόση.
Επιθυμία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η σταδιακή ανέγερση τοίχους ανοσίας για τους κατοίκους των επαρχιακών περιοχών. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η διασπορά της νόσου, θα αποφευχθεί η συσσώρευση ασθενών στις νοσηλευτικές μονάδες και θα διασφαλιστεί η υγεία των κατοίκων της υπαίθρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.