HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία γ...



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης κινητήρα σκαπτικού μηχανήματος και προσποιούμενος τον αγοραστή, απέσπασε από τον παθόντα τα προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης του σε τραπεζικό λογαριασμό, με αποτέλεσμα ο δράστης να μεταφέρει από λογαριασμό του παθόντα, σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων, το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε  κατάστημα υπεραγοράς και αφαίρεσε εννέα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας  270 ευρώ.
Επιπλέον , σύμφωνα με καταγγελία του υπεύθυνου του καταστήματος ο συλληφθείς αφαίρεσε προχθές ακόμα έξι φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού  για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (125) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε  κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και αφαίρεσε τέσσερις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας  74,16 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.