HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου : Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και συνάντηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό

Τα γραφεία του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας στο Ρίο, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και συναντήθηκε με ...



Τα γραφεία του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας στο Ρίο, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου και συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους. Η Αχαιή Βουλευτής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες και τα πληρώματα για το πολύ δύσκολο έργο τους κυρίως τους τελευταίους μήνες της πανδημίας, για την οποία όπως είπε : «Έβαλαν και βάζουν κυριολεκτικά πλάτη.» Εξήρε επίσης το έργο των διασωστών μοτοσυκλετιστών, από το οποίο σώζονται ζωές στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. 

Στη συνέχεια η κα Αλεξοπούλου ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ γιατρό κα Γκέλυ Κανελλοπούλου στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στη διαχείριση των περιστατικών που καλείται να επέμβει καθημερινά.

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας άκουσε επίσης τον υπεύθυνο γραφείου κινήσεως του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας κ. Αλέξη Κουτσούκο να την ενημερώνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και συμφώνησαν για στενότερη συνεργασία με τους εργαζόμενους, με σκοπό την προώθηση των ζητημάτων αυτών σε κυβερνητικό επίπεδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.