Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπ.Θεοχάρης: Στο Δημοτικό Συμβούλιο η δωρεά Ιωάννη Αγαπητού

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κος ...


Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κος Θεοχάρης εισηγείται να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα με τίτλο "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΔΩΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ" 
Η επιστολή Θεοχάρη έχει ως εξής: 
κ Πρόεδρε 
Παρακαλώ να εισάγετε πρός συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα με τίτλο "ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ  ΔΩΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ" 
Ο κ Αγαπητός έχει δωρίσει πρός τον Δήμο Καλαβρύτων μιά μεγάλη συλλογή αρχαίων και βυζαντινών αντικειμένων και εικόνων που σήμερα βρίσκεται στο Αρχοντικό Παλαιολογίνας .
Η όλη διαδικασία έχει ξεκινήσει από το 2012 με αλλεπάλληλες αποφάσεις οργάνων και ανταλλαγής εγγράφων ανάμεσα σε όλες τίς εμπλεκόμενες υπηρεσίες  χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα μέχρι σήμερα κατάληξη για την οργανωμένη επισκέψιμη έκθεση των ανωτέρω  .
H αξιοποίηση και ανάδειξη αυτής της πολύ σπουδαίας δωρεάς θα έχει μιά σειρά από θετικά αποτελέσματα πρός όφελος του Δήμου αφού εμπλουτίζει το πολιτιστικό μας απόθεμα και βοηθάει στην προσέλκυση θεματικού τουρισμού ! 
Η παραταξή μας ζητά  να συζητηθεί το ανωτέρω θέμα στο ΔΣ όπου θα καταθέσουμε και τίς δικές μας προτάσεις ώστε να μπορέσει να υπάρξει ουσιαστική αναδειξη της  πολύ σπουδαίας αυτής συλλογής ! 
 ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.