HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ...



Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι μετέβη σε ψητοπωλείο και αφαίρεσε την τσάντα γυναίκας, που περιείχε έγγραφα, ένα κινητό τηλέφωνο,  μικρό χρηματικό ποσό,  κλειδιά και ένα ξύλινο σταυρουδάκι. 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος  Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου και του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννέα μηνών για υποθέσεις κλοπών. 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος δυο πελάτες, που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ και σε εργαζόμενο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι απέστειλαν sms σε παθόντα, με εμφανιζόμενο αποστολέα την τράπεζα του. 
Στη συνέχεια ο παθόντας εισήλθε σε ιστοσελίδα, που προσομοίαζε με ιστοσελίδα της τράπεζας του και πληκτρολόγησε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να πραγματοποιήσουν  μεταφορά (940) ευρώ σε ψηφιακή τράπεζα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.