HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρεις πολλά υποσχόμενοι Καλαβρυτινοί στο Πανελλήνιο Εντούρο που διεξάγεται στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή 28/11 στα Καλάβρυτα, οι αγώνες Εντούρο, αφιερωμένοι στη μνήμη του Αλέξανδρου Ρήγα...



Ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή 28/11 στα Καλάβρυτα, οι αγώνες Εντούρο, αφιερωμένοι στη μνήμη του Αλέξανδρου Ρήγα, απ’ την Κέρτεζη Καλαβρύτων, που έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες απ’ τη ζωή. Πρόκειται για τον 3ο και 4ο Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εντούρο και για τον 2ο Αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Τους αγώνες συνδιοργανώνουν με επιτυχία και πολλές συμμετοχές οι: Off Road Team, My Track, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και Red Fox Enduro. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Ευθύμιος Τζόβολος.

Από τα Καλάβρυτα είχαμε τρεις συμμετοχές πολλά υποσχόμενες. Ο Νίκος Αρμπής και ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος στην κατηγορία C και ο "μικρός" Κώστας Τσεντούρος στην κατηγορία jounior.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.