HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

42o Ολυμπιακό Ράλλυ με Γιώργο Καρούζο και Παναγιώτη Μπράβο

Η αυλαία του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα πέσει στον Πύργο και όλοι οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα βρεθούν στις όμορφες ειδικέ...



Η αυλαία του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ θα πέσει στον Πύργο και όλοι οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα βρεθούν στις όμορφες ειδικές του Λάλα, της Φολόης και της Αλφειούσας την Κυριακή 14 Νοεμβρίου! 
Στην εκκίνηση το καλαβρυτινό πλήρωμα Γιώργος Καρούζος-Παναγιώτης Μπράβος (Toyota Corolla AE86) στην κατηγορία C4

Ο αγώνας

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από το αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) με Αρ. Αθλ. Αναγ. ΦΕ59, και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), την Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), τον Δήμο Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.
Πραγματοποιείται με τη θεσμική υποστήριξη της ΔΗΚΕ Πύργου και του Λιμενικού Ταμείου Πύργου και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας και του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ερμής.
Ο αγώνας αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 88,50 km. Η ειδική διαδρομή Αλφειούσα, μήκους 8,80 km επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια, και θα επαναληφθεί δύο φορές.
Τα πληρώματα θα διέλθουν τρεις φορές από τη γνωστή ειδική Λάλας (14,96 km) η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το 42ο Ολυμπιακό Ράλλυ η πανέμορφη ειδική διαδρομή της Φολόης, μήκους 13,01 km που θα διεξαχθεί δύο φορές. Το συνολικό μήκος του αγώνα ανέρχεται στα 239,39 km.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.