HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Ηλεία 11 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Ηλεία, με «επίκεντρο» την Αρχαία Ολυμπία θα βρεθεί την Τετάρτη 10/11, ως επικεφαλής Υπουργικού Κλιμακίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσο...



Στην Ηλεία, με «επίκεντρο» την Αρχαία Ολυμπία θα βρεθεί την Τετάρτη 10/11, ως επικεφαλής Υπουργικού Κλιμακίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με το ilia.news, τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει από την Αρχαία Ολυμπία ολοκληρωμένο πρόγραμμα με μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους του Αυγούστου, αλλά και για περαιτέρω προβολή και ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας παγκοσμίως.
Παράλληλα, αναμένεται αναφορά αλλά και ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την Πατρών – Πύργου, το οποίο προεκλογικά, από τον Πύργο, είχε χαρακτηρίσει «έργο πρώτης προτεραιότητας» και «προσωπικό στοίχημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.