HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έφυγε με το "Χ" από το Ρίο, θα μπορούσε και το "τρίποντο"

Μια ψυχομένη Α.Ε.Καλαβρύτων, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ρίο στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' κα...



Μια ψυχομένη Α.Ε.Καλαβρύτων, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ρίο στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ.Αχαΐας.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα, με πίεση και καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Ρίου. Δύο από αυτές θεωρούνται κλασικές ευκαιρίες. Η μία με τον Ασπρούκο στο 18' όπου βρέθηκε μόνος απέναντι από το τερματοφύλακα του Αετού, πέρασε την μπάλα πλασάροντας από πάνω του χωρίς όμως αυτή να του κάνει το χατίρι και να μπει στα δίχτυα, περνώντας ξυστά άουτ. Η δεύτερη κλασική ευκαιρία αυτή του Παναγιώτη Βλάχου στο 31' όπου βρέθηκε στην μικρή περιοχή και πλάσαρε απευθείας μετά από σέντρα του Μητρόπουλου με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αετού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Ρίου πίεσε αρκετά και δημιούργησε αρκετές φάσεις κυρίως από στημένα, με την "αεράμυνα" των Καλαβρύτων και τον τερματοφύλακα Λέση να κρατάνε το "μηδέν" μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Πολύ καλές ευκαιρίες για τα Καλάβρυτα στο β' μέρος είχαν οι Γ.Τσαβαλάς στο 57' και ο Ασπρούκος στο 81'. Δοκάρι είχε ο Αετός με του Σούλι στο 5'

Πολύ καλή η διαιτησία του διαιτητή Αλέξη Καμζόλα και των βοηθών Οικονόμου και Βασιλόπουλου

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Αντ. Ζήκος): Κωστόπουλος, Μητρόπουλος (69’ Λάγιος), Ζακυνθινός, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος (69’ Μπαλαλάς), Ζήκος, Καψάλης, Παπαχαραλάμπους, Δούσκος (19’ λ.τ. Κωστόπουλος Π., Σούλι (69’ Παπαθανασόπουλος), Κατσιούρας.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βλάχος, Γκλαβάς, Θεοδοσίου, Αντύπας (88’ Μαραγκός), Τζαβαλάς Στ., Παπαδόπουλος (77’ Βραχλιώτης), Μητρόπουλος Τζαβαλάς Γ., Θεοτοκάτος, Ασπρούκος (94’ Κέφα).

Απουσίαζαν λόγω τραυματισμών οι Παπαγεωργίου, Κ.Φεφές και Κουτρουμάνης













    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.