HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά ετών, για απάτη και πλαστογραφία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης κυνηγετικού όπλου και προσποιούμενος τον αγοραστή, απέσπασε από τον παθόντα τους τραπεζικούς κωδικούς του, με αποτέλεσμα ο δράστης να μεταφέρει από λογαριασμό του παθόντα, σε δυο τραπεζικούς λογαριασμούς, το χρηματικό ποσό των (6.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για μέθη

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Αυστρία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό των Λεχαινών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (16) γραμμαρίων.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας.
Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη την 24χρονη σύζυγό του και τον ανήλικο 4χρονο γιό τους, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε έτερος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας και τους τραυματισμούς των δύο οδηγών, καθώς και του ανήλικου αγοριού.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ οι δυο οδηγοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.
Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.