Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση του προγράμματος “Προώθησης οίνων της ΠΔΕ σε αγορές τρίτων χωρών” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Επιμελητήριο Ηλείας σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του...



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Επιμελητήριο Ηλείας σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος "Προώθηση οίνων της ΠΔΕ σε αγορές τρίτων χωρών με χώρες - στόχους τις Κορέα και Ιαπωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει απολογισμός των δράσεων που υλοποιήθηκαν το 1ο έτος του προγράμματος καθώς και παρουσίαση και προγραμματισμός των δράσεων του β’ έτους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στην αίθουσα “Αφροδίτη” του ξενοδοχείου “My Way», την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 , στις 19:00. 

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) προσκαλούνται να καλύψουν την εκδήλωση.

 Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες με COVID-19 έως 6 μήνες από τη διάγνωση. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα γίνει υποχρεωτικά με την επίδειξη του πιστοποιητικού ή της βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.