Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας

Με την πίστη ότι η συστράτευση οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με στόχο πάντα το κοινό καλό, άρχισε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκ...



Με την πίστη ότι η συστράτευση οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, με στόχο πάντα το κοινό καλό, άρχισε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στην Πλατεία Γεωργίου, η εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η πρωτοβουλία έχει την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  την οργανωτική φροντίδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, ενώ συμμετέχουν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών, η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας “Αγία Λαύρα” και το Ραδιοταξί Express Patras.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος κατά την επίσκεψή του στον χώρο της αιμοδοσίας, μεταξύ άλλων συναντήθηκε με  τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΕΑ & Πρόεδρο του ΣΕΑ Καραμανδανείου Α. Αδαμόπουλο, την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, Κατερίνα Πολυκρέτη-Γιώτη, την Ταμία του Πανηπειρωτικού Γεωργία Χατζηγιάννη, τον υπεύθυνο για την αιμοδοσία από το ΔΣ του ραδιοταξί Express Φ. Αντωνόπουλο και τον επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΑ Καραμανδανείου Λ. Πολυκρέτη, με τους οποίους συζήτησε για δράσεις που αφορούν την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, με στόχο την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών στην Δυτική Ελλάδα και δήλωσε: «Η εβδομάδα αιμοδοσίας, είναι μία επαναλαμβανόμενη δράση, η οποία πάντα έχει τη στήριξη της Περιφέρειας,  γιατί πάντα έχουμε έλλειψη αίματος για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Καλούμε τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή,  γιατί μόνο η συλλογική δράση για το κοινό καλό,  θα οδηγήσει επιτέλους στην κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας μας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».

Η εβδομάδα αιμοδοσίας είναι αφιερωμένη στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, με κεντρικό σύνθημα  «Δωρίζουμε αίμα για αυτόν που το έχει ανάγκη. Αντίδωρο στο αίμα που έδωσαν οι ήρωες για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.