Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Κ.Υ.Κλειτορίας

Με νέο Ασθενοφόρο η Κλειτορία από σήμερα. Είναι το 1 από τα 10 νέα ασθενοφόρα παρέδωσε την Τρίτη 19/10/2021 η 6η ΥΠΕ – Υγειονομική περιφέρει...



Με νέο Ασθενοφόρο η Κλειτορία από σήμερα. Είναι το 1 από τα 10 νέα ασθενοφόρα παρέδωσε την Τρίτη 19/10/2021 η 6η ΥΠΕ – Υγειονομική περιφέρεια σε αντίστοιχα Κέντρα Υγείας που ανήκουν στη διοικητική της περιφέρεια. 
Τα νέα ασθενοφόρα, αποκτήθηκαν κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού ενώ το κόστος τους ανήλθε στα 800.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε εξολοκλήρου από την 6η ΥΠΕ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πρόκειται για δέκα νέα, υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Υγείας:
-     Κλειτορίας (Αχαΐα)
-     Ερυμάνθειας (Αχαΐα)
-     Ναυπάκτου (Αιτωλοακαρνανία)
-     Χαλκιόπουλου (Αιτωλοακαρνανία)
-     Βασιλικής (Λευκάδα)
-     Καλεντίνης (Άρτα)
-      Πρεβέζης (Πάργα)
-      Μετσόβου (Ιωαννίνων)
-       Δελβινακίου (Ιωαννίνων)
-       Κονίτσης (Ιωαννίνων).
«Πρόκειται για δέκα ασθενοφόρα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι όλα 4χ4 γιατί το πρώτο μας μέλημα ήταν να ενισχύσουμε τα Κέντρα Υγείας που βρίσκονται σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, παρέχοντας στους συμπολίτες μας, ασφάλεια, άμεση και γρήγορη επέμβαση όπου χρειαστεί. Μέλημά μας είναι οι άνθρωποι της υπαίθρου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο για τη χρήση και λειτουργία των νέων ασθενοφόρων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που ευγενικά παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.