HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν άμεσα δυο ανήλικοι για ληστεία σε βάρος ανήλικου πεζού στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, άμεσα, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετώ...



Συνελήφθησαν, άμεσα, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.  

Ειδικότερα, οι δυο ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, προσέγγισαν 17χρονο, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο ανηλίκων.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή του 16χρονου και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full face, ενώ στη κατοχή του 17χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα σκούφο και ένα περιλαίμιο.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.