HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται Κακοκαιρία με Ισχυρές Βροχές και Καταιγίδες

Αλλάζει ο καιρός από την Τετάρτη καθώς αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποίησε ότι έρχονται εν δυνάμε...



Αλλάζει ο καιρός από την Τετάρτη καθώς αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποίησε ότι έρχονται εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες και σε νεότερη ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι αναμένοντας πλημμυρογόνες βροχές και καταιγίδες.

Καιρός – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook
«Φθινοπωρινές, δυνητικά πλημμυρογόνες βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς την Πέμπτη αρχικά στα βορειοδυτικά και την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές και της υπόλοιπης κυρίως δυτικής και κατά τοπους ηπειρωτικής Ελλάδας! Κατα την ταπεινή μου άποψη είναι αναγκαίος ό άμεσος καθαρισμός ρεμάτων και των φρεατίων υδροσυλλογής στις προαναφερθείσες περιοχές και όχι μόνο καθώς σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο άστατος καιρός φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει και μετά για αρκετές μάλιστα ημέρες», σημειώνει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σε δύο ατμοσφαιρικά βουνά η Ελλάδα
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκηςστην πρόγνωση του για τον καιρό λέει ότι η Ελλάδα θα επηρεαστεί από τον συνδυασμό υψηλών πιέσεων προς την βορειοανατολική Ευρώπη με τις χαμηλές πιέσεις προς την περιοχή της Κύπρου «και αυτό διατηρεί τους βοριάδες στο Αιγαίο.
Από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης οργανώνεται, όμως, ένα ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η Ελλάδα θα βρεθεί ανάμεσα από δύο ατμοσφαιρικά βουνά: ένα θερμό, τον αντικυκλώνα των Αζορών το οποίο στα ανατολικά κράσπεδά του επιτρέπει να κυλήσει ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό που θα φτάσει μέχρι την Ελλάδα και ένα ψυχρό ατμοσφαιρικό βουνό στα ανατολικότερα που προσπαθεί να εμποδίσει αυτό το κύμα κακοκαιρίας να κινηθεί ανατολικότερα.
Η κακοκαιρία, είπε ο κ. Μαρουσάκης, αναμένεται να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό της Μεσογείου και γι’ αυτό θα επηρεαστούν οι περιοχές της δυτικής και κεντρικής χώρας
Σύμφωνα με τον ίδιο από το απόγευμα της Τετάρτης στα βορειοδυτικά τμήματα της Ελλάδας θα έχουμε καταιγίδες, την Πέμπτη έρχονται πιο ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο κεντρικό και βόριο Ιόνιο, τη δυτική ηπειρωτική χώρα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία που θα συνεχιστούν και την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο.
«Ο καιρός αυτός είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα, πλημμύρες, ισχυρούς κεραυνούς συνοδεία χαλαζοπτώσεις» κατέληξε ο Κλεάρχος Μαρουσάκης.
«Μεγάλη προσοχή από αύριο το βράδυ κυρίως απο Πέμπτη και μετά έρχεται αυτό το οργανωμένο κύμα κακοκαιρίας» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.