Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΠΑΙΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, δείχνοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό του...



Ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, δείχνοντας για πολλοστή φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, βράβευσε για άλλη μια χρονιά, τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες, τέκνα συνεταιρισμένων κτηνοτρόφων, της επαρχίας μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις, προσφέροντάς τους επιταγές 1.000€ για το νέο τους ξεκίνημα. 

Η σκληρή δουλειά των μαθητών, με στόχους και οράματα, έφερε σπουδαίες επιτυχίες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα (Φυσικομαθηματικές σχολές, Ιστορικό - Αρχαιολογικό, Πολυτεχνείο κ.α.). Είναι οι μαθητές που ζουν και βοηθούν τους γονείς σε δύσκολες συνθήκες και πολύ αγώνα, μακριά από ευκολίες, φροντηστήρια, ανέσεις.

Σε αυτά τα παιδιά αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του ΑΓΣ Καλαβρύτων, Παύλος Σατολιάς, τονίζοντας οτι η απόφαση αυτή του Συνεταιρισμού μας, είναι μια συμβολική επιβράβευση των παιδιών για το νέο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους πορείας, ευελπιστώντας οτι τα παιδιά μας θα επιστρέψουν για να στελεχώσουν τον τόπο μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται ολόψυχα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.