HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό Δελτίο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα  Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα 

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, σήμερα τα ξημερώματα, σε χωριό του Ερυμάνθου.
Ειδικότερα, 44χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο,  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και  κατασχέθηκε ένα μαχαίρι σουγιάς.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στη Γαστούνη Ηλείας.
Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 86χρονο ημεδαπό άνδρα που κινούνταν πεζός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. 
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.  

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. 
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα, προσποιούμενος τον λογιστή καταστήματος του και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων από εκκαθάριση τιμολογίου του απέσπασε  στοιχεία και κωδικούς της τραπεζικής του κάρτας  αφαιρώντας του το χρηματικό ποσό  των 6.000 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Αιτωλικού,  από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε πελάτες, χωρίς να κατέχει ο ίδιος πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης εμβολιασμού ή να έχει προβεί σε διενέργεια αρνητικού μοριακού ελέγχου(PCR) ή rapid test.
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για επτά ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.