HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι δυο μηνών, για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (6,8) γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπών  για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα 
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ και τρία γραμμάρια κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο δύο πελάτες που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ και στους δύο πελάτες διοικητικά πρόστιμα -300- ευρώ στον καθένα, ενώ ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για επτά ημέρες.

Σύλληψη ημεδαπού  για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και εννέα ναρκωτικά δισκία, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό  Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας,  από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δημόσιας χρήσεως αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (442) γραμμάρια λαθραίου καπνού. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χωρίς να έχει υποβληθεί στην διενέργεια  διαγνωστικού ελέγχου με την μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με την χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοιού  (RAPID TEST).
Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.