HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ Ρ/Σ «ΔΙΑΚΟΝΙΑ & ΜΑΡΤΥΡΙΑ»

Με την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έν...



Με την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη των εκπομπών της φετινής ραδιοφωνικής περιόδου, στην αίθουσα–studio του Ρ/Σ «Διακονία και Μαρτυρία», Βασ. Κων/νου 2, την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου ε.ε. και ώρα 18.30.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που εκπέμπει στους 91,2 MHz στην μπάντα των FM, αποτελεί «πνευματικό τέκνο» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, κ. Αμβροσίου, ο οποίος τον συνέστησε και οργάνωσε. Λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1990, παρουσιάζοντας εκπομπές εκκλησιαστικού και πνευματικού περιεχομένου με την εθελοντική συμμετοχή παραγωγών-συνεργατών από τον χώρο της Εκκλησίας και της εκπαίδευσης. Ο άξονας του προγράμματός του είναι η αλήθεια του Ευαγγελίου, τα δόγματα της Ορθοδόξου Πίστεως, η Παράδοση της Εκκλησίας μας, η ιστορία, η γλώσσα, ο πολιτισμός του τόπου μας καθώς και οι σύγχρονοι προβληματισμοί που απασχολούν την κοινωνία μας.
Έχει διανύσει μία πολύχρονη και καλλίκαρπη δημιουργική διαδρομή υπό την Διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, καθηγητή Μουσικής και βασικού συντελεστή της λειτουργίας του από συστάσεώς του.
Η Ιερά Μητρόπολή μας εύχεται και ευελπιστεί τη νέα αυτή χρονιά ο Ρ/Σ να συνεχίσει να επιτελεί με επιτυχία το πνευματικό έργο του μιλώντας στην ψυχή των ακροατών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.