HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με την ευλογία και τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των...



Με την ευλογία και τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου ε.ε. στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως «Νέοι Ορίζοντες», (Πολυχρονιάδου 8 - άνωθεν Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου),

Η Ιερά Μητρόπολή μας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο θα παρέχει δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου – Λυκείου, που προέρχονται από άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες, οι οποίοι ως εκ τούτου αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προέστη της ακολουθίας του Αγιασμού και ευλόγησε τους μαθητές και διδασκάλους της Σχολής ευχόμενος καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά με υγεία και θεία ενδυνάμωση. Μια γόνιμη και καλλίκαρπη περίοδο για όλους τους μαθητές, ιδιαιτέρως δε τους τελειοφοίτους του Λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Α.ΤΕ.Ι.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους καθηγητές για την υψηλή πνευματική και παιδαγωγική αποστολή τους καθώς και όλους γενικά τους συντελεστές για την πολύτιμη συμβολή τους στο κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.