HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα επιδείνωση του καιρού

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σύμ...



Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημβρινές ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με το έκτκακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και θα επηρεάσουν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα δυτικά.
Η κακοκαιρία «Αθηνά» πέρασε σήμερα από τη πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια προκαλώντας νέες καταστροφές και δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα σε Αχλάδι, Κοτσικιά, Στροφυλιά και Αγία Άννα αφού έντονα ήταν τα πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και οι κατολισθήσεις. Ωστόσο όπως αναφέρει η ΕΜΥ τις επόμενες ώρες για την περιοχή της Β. Εύβοιας προβλέπονται μόνο τοπικές βροχές χωρίς ιδιαίτερη ένταση.
Δείτε ζωντανά την πορεία της κακοκαιρίας από το windy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.