HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,...



Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο  ετών για αντίσταση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη  για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης αυτοκινήτου και στη συνέχεια απέσπασε  από τον παθόντα τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας και τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα ο δράστης να μεταφέρει από λογαριασμό του παθόντα, σε τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων, το χρηματικό ποσό των (10.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού παράβαση του νόμου για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σπρέι πιπεριού. 

Σύλληψη αλλοδαπών  για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ζαχάρω,  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός  άνδρας, διότι διαπιστώθηκε  να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας στον  εσωτερικό χώρο, δύο καθήμενους πελάτες, οι οποίοι δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 
Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ στους δυο πελάτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στον καθένα για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Σύλληψη ημεδαπού για απάτη 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη. 
Ειδικότερα, ο συλληφθείς είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αγγελία πώλησης τροχοβίλας και έπεισε ένα ημεδαπό άνδρα να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των (3.000) για την αγορά της και δεν του απέστειλλε ποτέ την τροχοβίλα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.