HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων μάγεψε στην «BIENNALE PHILARMONIA ΠΑΤΡΑΣ 2021» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, για πρώτη φορά, διοργάνωσε την Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών», από 1-3 Οκτωβρίου 2021 . Η δράση αυτή έγιν...



Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, για πρώτη φορά, διοργάνωσε την Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών», από 1-3 Οκτωβρίου 2021 .
Η δράση αυτή έγινε με την επιχορήγηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, το οποίο έχει απονείμει και την αιγίδα του στο γεγονός.
Στην εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στις Φιλαρμονικές Ορχήστρες να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με το μουσικόφιλο κοινό. Αποτέλεσε δε, για όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν, πραγματική ανάταση μετά από την περιπέτεια της πανδημίας.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων παρουσίασε την δουλεία της ,την πρώτη και δεύτερη μέρα της διοργάνωσης .
Συγκεκριμένα την Παρασκευή το βράδυ στον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μπροστά από το επιμελητήριο 12μελές σχήμα παρουσίασε ένα πρόγραμμα με Rock και Pop μουσική ειδικά διασκευασμένο για πνευστά. Η ενεργεία των μουσικών και το κέφι τους ενθουσίασε το κοινό .
Το Σάββατο έξω από το Δημοτικό θέατρο συναντήθηκαν οι Φιλαρμονικές της Πολυφωνικές Χορωδίας της Ακράτας και των Καλαβρύτων.
Εκατοντάδες νέοι μουσικοί γέμισαν την πλατεία και την σκηνή στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για την μετά την πανδημία πορεία των Φιλαρμονικών Ορχηστρών.
Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων παρουσίασε πρόγραμμα που περιελάμβανε ένα ευρύ φάσμα μουσικών στυλ.
Ξεκίνησε με March (Valdres) συνέχισε με κλασική (Handel,Mozart, De Falla) κινηματογραφική μουσική(Rota,Mancini,Morricone, Zimmer) μιούζικαλ(La la Land ,Mack The Knife)και έκλεισε με jazz διάθεση(Minnie The Moocher).
Αξίζει να σημειωθεί το νεαρό της ηλικίας(10 -14 μέσος όρος ηλικίας) των παιδιών που συγκροτούν την ομάδα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών ουσιαστικά έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση. Και βέβαια στάθηκε επάξια στην σκηνή !
Θερμές ευχαριστίες στο Δ.Σ του Οργανισμού της Πολυφωνικής και ειδικά στον
Καλ/κο Διευθυντή κ.Σταύρο Σολωμό για την άψογη και θερμή φιλοξενία.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα παρακάτω σχήματα
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΑΤΑΣ», η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ, η ΟΡΧΗΣΤΡΑ «DE SALON» ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ και η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.