Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α’ ΕΠΣΑ - 4η Αγωνιστική: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 16/10

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, με αρκετά παιχνίδια να έχουν συγκλονιστική εξέλιξη μέχ...



Με ενδιαφέροντα παιχνίδια άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία, με αρκετά παιχνίδια να έχουν συγκλονιστική εξέλιξη μέχρι το τέλος τους. Η αναμέτρηση Α.Ε.Καλαβρύτων - Ακράτας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και ακαταλληλότητας του γηπέδου και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου
Στον α’ όμιλο, ο εκπληκτικός Δίας Σαραβαλίου έκανε την μεγάλη έκπληξη και πέρασε μέσα από τον Ριόλο, επικρατώντας του Πανμοβριακού με 1-2.
Νέα νίκη για το Λιμνοχώρι που βρίσκεται με το απόλυτο στην κορυφή, ενώ και η Δόξα Παραλίας συνεχίζει από τα ψηλά πατώματα μετά την νίκη της επί του Αστέρα Τσουκαλεϊκων.
Στον β΄ όμιλο Θύελλα Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι απολαμβάνουν την κορυφή, μετά τις νίκες τους επί Αναγέννησης και ΑΕ Πάτρα 2005 αντίστοιχα.
Στον γ’ όμιλο, ο Κεραυνός πέρασε έστω και δύσκολα από το εμπόδιο του Αετού Πατρών και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Εκπληκτικό παιχνίδι στο Προάστιο, με την Νίκη να παίρνει το «τρίποντο» στο 96’ λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Αναλυτικά είχαμε :
Α’ Όμιλος
Δόξα Χαλανδρίτσας-Αχαϊκή 0-3 α.α.
Λιμνοχώρι-Ίκαρος Πετρωτού 3-0 (11′ Λιβάνης, 36′ Νιφόρας, 77′ Κυριακόπουλος)
Πανμοβριακός-Δίας Σαραβαλίου 1-2 (72′ Κοκκίνης / 25′ Ζησιμόπουλος, 35′ Στρέκλας)
Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 3-1 (43′ Δημακόπουλος, 70΄Σοφούλης, 84′ Φωτόπουλος / 61′ Καραχάλιος)

Β’ Όμιλος
Πήγασος-Ηρακλής Πατρών 3-0 α.α.
Αναγέννηση Πατρών-Θύελλα Πατρών 1-5 (29′ Τζακώστας / 3′ Κ. Κωνσταντινίδης, 25′ Κασπίρης, 35, 75′ Γκάτσης, 85′ Νικολόπουλος)
ΑΠΣ Πάτραι-ΑΕ Πάτρα 2005 2-0 (68′ Ν. Γραμματικόπουλος, 84′ Δημητρακόπουλος)

Γ΄Όμιλος
Καλάβρυτα-Αιγείρα/Ακράτα αναβλήθηκε
Αετός Πατρών-Κεραυνός ΑΒ 0-1 (66′ Τσάτο)
Νίκη Προαστίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-1 (8′ Φούντος, 96′ Σαμαντάς / 42′ Παπαδόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.